استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند

  • کد خبر: ۲۳۲۸۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند
سخنگوی دولت گفت: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در دومین کنفرانس ملی حکمرانی دانش‌مبنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و برشمردن ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی این شهدا، اظهار کرد: امیدواریم که یکی از برکات وجود این شهدای عزیز این باشد که چشم ما بازتر شود.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در شرایطی مدیریت اجرایی امور کشور را در دست گرفتند که براساس شاخص‌های بین‌المللی، ما دهه خوبی را پشت سر نگذاشته بودیم، دوره رکود و تورم طولانی داشتیم، شاهد کاهش سرمایه اجتماعی بودیم و دولت دچار خستگی و فرسودگی شده بود، گفت: در این شرایط دولت سیزدهم با همت و مدیریت آیت‌الله رئیسی رویکرد تحول‌خواهانه‌ای را در پیش گرفت.

بهادری‌جهرمی با اشاره به رویکرد‌های تحولی در مدیریت آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند. ما این رویکرد تحولی را در دوران مدیریتی شهید رئیسی در قوه‌قضائیه نیز شاهد بودیم.

وی افزود: نوع مدیریت شهید رئیسی از نوع مسئولیت‌پذیری و مسئولیت‌محوری بود. شهید رئیسی همه مسائل کشور و حتی برخی مسائل در منظومه جهانی را با مسئولیت‌پذیری دنبال می‌کردند و اعتقاد داشتند باید راه ورود و راه‌ حل مسئله را بیابیم و هیچگاه از ایشان نمی‌شنیدیم که چیزی در اختیارمان نیست و به‌شدت معتقد بودند که باید فعال و پویا در میدان بود.

بهادری‌جهرمی گفت: شهید رئیسی از حکمرانی برون‌نگر و وابسته به حکمرانی درون‌زا و مستقل و فعال‌کردن ظرفیت‌های بزرگ درون و استقلال‌آور که از درون بجوشد و رقم بخورد، یکی از رویکرد‌های تحولی بود که شهید رئیسی به ویژه در حوزه سیاست خارجی دنبال کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به سایر رویکرد‌های تحولی دولت سیزدهم در حوزه حکمرانی، تاکید کرد: در این دولت به حوزه‌های زیرساختی توجه ویژه شد و توجه از صرف مسائل سیاسی و روز به مسائل آینده ساز توجه ویژه شود. آیت‌الله رئیسی از رویکرد شخص محور، به مدیریت قانون محور و مردم‌پایه حرکت کردند. یکی از روال‌های هیات دولت همواره این بود که معاونت حقوقی نظر بدهند که آیا قانون اجازه این تصمیم را می‌دهد یا خیر.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در تمام حوزه‌ها اعم از سیاست داخلی و خارجی از مدیریت و حکمرانی نزاع پایه به مدیریت گفتگو محور حرکت کردیم. از مدیریت نظارت گزیر به مدیریت نظارت پذیر حرکت کردند.

بهادری جهرمی گفت: از مدیریت متکی به چهره‌های سیاسی شناخته‌شده به مدیریت چهره‌های جوان گام برداشتند و پای جوانان به تمام حوزه‌های مدیریتی را باز کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه شهید رئیسی برای صیانت از این مسیر‌های مدیریتی طی شده، اعتقاد راسخی به ارزیابی عملکرد داشتند و تصریح کرد: در این خصوصی دو نکته حائز اهمیت است؛ علی‌رغم اینکه در قانون اساسی ذکر شده بود، سابقه نداشته است که قوه مجریه برنامه کلان عملکرد خود را مبتنی بر نگاه علمی و دانشگاهی، طراحی و تدوین کند و آنرا در معرض اطلاع عموم، رسانه‌ها و حوزه دانشگاهی قرار دهد و خود را در معرض ارزیابی و نقد قرار دهد. این بدان معناست که شهید رئیسی برنامه‌محوری را در راس کار خود قرار داده و باور جدی به نقد و ارزیابی داشتند. ایشان از تمام حوزه‌های دانشگاهی و مردم خواستند که این موضوع را ارزیابی و نظر خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: به دستور شهید رئیسی، علاوه بر گزارش روزانه و هفتگی، تمام دولت و مجموعه‌های دولت به صورت فصلی مورد ارزیابی عملکرد قرار می‌گرفتند و عملکرد آنان و میزان پیشرفت و ارتقای امور نسبت به فصل گذشته مورد بررسی قرار می‌گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->