معاون‌اول قوه‌قضائیه: نتیجه مشکلات اقتصادی و معیشتی سرازیرشدن پرونده‌ها به قوه‌قضائیه است دیدار مسئولان قضایی با رهبر معظم انقلاب، فردا (شنبه، ۲ تیر ۱۴۰۳) آیت الله علم الهدی: دیروز آبِ خوردن را به برجام گره زدید، امروز نان مردم را؟ | برجام، نماد کوتاه آمدن ماست نه آمریکا وقوع انفجار در نزدیکی فرودگاه زاهدان تکذیب شد (یکم تیرماه ۱۴۰۳) گروسی: در شورای امنیت علیه ایران اجماع وجود ندارد ارمنستان کشور فلسطین را به رسمیت شناخت آمریکا و چین پس از پنج سال وقفه مذاکرات هسته‌ای را از سرگرفتند استقبال آمریکا از اقدام خصمانه ضدایرانی کانادا علیه سپاه پاسداران حسن روحانی دوباره به صداوسیما نامه نوشت ادعای انصراف قالیباف از نامزدی انتخابات تکذیب شد توئیت پورمحمدی درباره زاکانی از وسط مناظره انتخاباتی + عکس سومین مناظره انتخاباتی امشب (یکم تیر ۱۴۰۳) برگزار می‌شود خبرنگار شبکه ماهواره‌ای الاقصی به شهادت رسید|افزایش شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۱۵۲ تن عذرخواهی محمدجواد ظریف به‌خاطر نمایش نمودار اشتباه در میزگرد پزشکیان حملات روسیه شبکه برق اوکراین را هدف قرار می‌دهد نکات یک مفسر زبان بدن به ۶ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مدعی شد: تلاش برای آتش بس در غزه را ادامه می دهیم ستاد مرکزی جوانان سعید جلیلی در خراسان رضوی افتتاح شد اسماعیلی: بارزترین خصیصه شهید رئیسی، ایمان به خدا و آرمان‌های نظام اسلامی و مردم بود
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند

  • کد خبر: ۲۳۲۸۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند
سخنگوی دولت گفت: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در دومین کنفرانس ملی حکمرانی دانش‌مبنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و برشمردن ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی این شهدا، اظهار کرد: امیدواریم که یکی از برکات وجود این شهدای عزیز این باشد که چشم ما بازتر شود.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در شرایطی مدیریت اجرایی امور کشور را در دست گرفتند که براساس شاخص‌های بین‌المللی، ما دهه خوبی را پشت سر نگذاشته بودیم، دوره رکود و تورم طولانی داشتیم، شاهد کاهش سرمایه اجتماعی بودیم و دولت دچار خستگی و فرسودگی شده بود، گفت: در این شرایط دولت سیزدهم با همت و مدیریت آیت‌الله رئیسی رویکرد تحول‌خواهانه‌ای را در پیش گرفت.

بهادری‌جهرمی با اشاره به رویکرد‌های تحولی در مدیریت آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند. ما این رویکرد تحولی را در دوران مدیریتی شهید رئیسی در قوه‌قضائیه نیز شاهد بودیم.

وی افزود: نوع مدیریت شهید رئیسی از نوع مسئولیت‌پذیری و مسئولیت‌محوری بود. شهید رئیسی همه مسائل کشور و حتی برخی مسائل در منظومه جهانی را با مسئولیت‌پذیری دنبال می‌کردند و اعتقاد داشتند باید راه ورود و راه‌ حل مسئله را بیابیم و هیچگاه از ایشان نمی‌شنیدیم که چیزی در اختیارمان نیست و به‌شدت معتقد بودند که باید فعال و پویا در میدان بود.

بهادری‌جهرمی گفت: شهید رئیسی از حکمرانی برون‌نگر و وابسته به حکمرانی درون‌زا و مستقل و فعال‌کردن ظرفیت‌های بزرگ درون و استقلال‌آور که از درون بجوشد و رقم بخورد، یکی از رویکرد‌های تحولی بود که شهید رئیسی به ویژه در حوزه سیاست خارجی دنبال کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به سایر رویکرد‌های تحولی دولت سیزدهم در حوزه حکمرانی، تاکید کرد: در این دولت به حوزه‌های زیرساختی توجه ویژه شد و توجه از صرف مسائل سیاسی و روز به مسائل آینده ساز توجه ویژه شود. آیت‌الله رئیسی از رویکرد شخص محور، به مدیریت قانون محور و مردم‌پایه حرکت کردند. یکی از روال‌های هیات دولت همواره این بود که معاونت حقوقی نظر بدهند که آیا قانون اجازه این تصمیم را می‌دهد یا خیر.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در تمام حوزه‌ها اعم از سیاست داخلی و خارجی از مدیریت و حکمرانی نزاع پایه به مدیریت گفتگو محور حرکت کردیم. از مدیریت نظارت گزیر به مدیریت نظارت پذیر حرکت کردند.

بهادری جهرمی گفت: از مدیریت متکی به چهره‌های سیاسی شناخته‌شده به مدیریت چهره‌های جوان گام برداشتند و پای جوانان به تمام حوزه‌های مدیریتی را باز کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه شهید رئیسی برای صیانت از این مسیر‌های مدیریتی طی شده، اعتقاد راسخی به ارزیابی عملکرد داشتند و تصریح کرد: در این خصوصی دو نکته حائز اهمیت است؛ علی‌رغم اینکه در قانون اساسی ذکر شده بود، سابقه نداشته است که قوه مجریه برنامه کلان عملکرد خود را مبتنی بر نگاه علمی و دانشگاهی، طراحی و تدوین کند و آنرا در معرض اطلاع عموم، رسانه‌ها و حوزه دانشگاهی قرار دهد و خود را در معرض ارزیابی و نقد قرار دهد. این بدان معناست که شهید رئیسی برنامه‌محوری را در راس کار خود قرار داده و باور جدی به نقد و ارزیابی داشتند. ایشان از تمام حوزه‌های دانشگاهی و مردم خواستند که این موضوع را ارزیابی و نظر خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: به دستور شهید رئیسی، علاوه بر گزارش روزانه و هفتگی، تمام دولت و مجموعه‌های دولت به صورت فصلی مورد ارزیابی عملکرد قرار می‌گرفتند و عملکرد آنان و میزان پیشرفت و ارتقای امور نسبت به فصل گذشته مورد بررسی قرار می‌گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->